på tur med svigerfar, postkort fra abuusagi, abuusagi, en hilsen fra abusagi, abusagi, abuusagi, kappadokien, tyrkisk landsby, nevsehir, alanya blog, alanya blogger, dansk i udlandet, dansker i udlandet, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet
Alle indlæg Hverdag

Mine svigerforældre er på vej til Alanya

Idag sker det, idag er den dag som jeg (vi) har ventet spændt på i flere måneder – mine svigerforældre er på vej til Alanya.

Sidste år var svigermor her ca. 3 uger, det var hendes første gang i Alanya, hendes første møde med det store hav, hendes første møde med mig, men også det første møde med hendes søn i flere år. Det var med følelserne ude på tøjet, da hun ankom (og da hun rejste) og der var ingen tvivl om at mor og søn havde savnet hinanden. Jeg blev accepteret med det samme med kys og kram og alverdens gaver. Svigermor ville egentlig være rejst hjem efter 2 uger, men vi fik lokket hende til at blive 3 og ville også gerne have haft hende til at blive længere, men savnet til svigerfar var for stort.

Da svigermor skulle tilbage til landsbyen sidste år, fulgte Tea og jeg hende afsted og på den tur fik jeg også mødt på svigerfar, svigerinde plus mand og børn. Siden hen har jeg besøgt landsbyen to gang på egen hånd.

I dag kommer svigermor så igen til Alanya og denne gang tager hun svigerfar med. Da hun var her selv sidste år, tog hun bussen hertil fra Nevsehir, men da svigerfar er med tager de bilen hele vejen. Så denne gang er det svigerfars første gang i Alanya og jeg glæder mig til at vise ham rundt her. Fordelen er at han har bilen med, så kan vi også tage på lidt længere ture.

De har flere gange spurgt os om, der er noget vi ønsker fra landsbyen og selvom vi gentagende gange har sagt nej tak, er jeg slet ikke i tvivl om at de har bilen fyldt med mad og gaver til os.

Jeg håber de næste timer går stærkt og jeg glæder mig til at se dem igen.

Jeg ved mange er jer er nysgerrige i forhold til mine svigerfamilie, den tyrkiske kultur, tyrkisk mad mm., så jeg skal nok prøve at få delt lidt fra hverdagen imens de er her.
Skriv et svar