Alle indlæg Bloggen anbefaler Hverdag

Min top 4 over restauranter

Jeg har fået lidt forskellige henvendelser fra folk der godt kunne tænke sig at høre hvilke favorit oplevelser, restauranter mm. som jeg har her i Alanya. Jeg bliver kun glad når jeg får forslag til nye blogindlæg, så skriv gerne enten en kommentar her eller på bloggens FB-side hvis der er noget du ønsker at høre om. Husk også at jeg har en spørgerunde kørende lige her.

Nå men tilbage til emnet. I Alanya er der rigtig mange steder at spise, der er desværre også steder hvor jeg er blevet fælt skuffet. De steder der står på min top 4 er steder jeg gerne vender tilbage til igen og igen og som aldrig har skuffet mig.

EV Restaurant – beliggenhed midt i centrum. Et godt besøgt sted af både lokale og turister, lækker mad og live musik hver aften. Ejeren bag Ev har for nyligt også åbnet en cafe bag ved EV med lette retter og vandpibe. Jeg har tidligere skrevet om Ev Restaurant her.

Mini Mutfak – God restaurant med autentisk tyrkisk mad til rigtig gode priser. Restauranten ligger i bazar-området og er helt sikkert et besøg værd.

Tünel Cafe & Engelsiz Yaşam Evi – er en cafe, hvor handicappet/udviklingshæmmet unge er med til at servere maden, samt et sted for børnene at komme og lave forskellige aktiviteter. På cafeén er der en kok, en tjener og en lærer knyttet til, som er med til at køre stedet, samt gøre hverdagen god og sjov for børnene. Cafeen ser ikke ud af meget, men den støtter et godt formål og maden er billig.

Sushico – Den hurtige læser vil spotte, dette er da ikke tyrkisk mad. Jeg har en stor forkærlighed for sushi, så ca en gang om måneden skal jeg forbi mit yndlings sushi sted i Alanya, som ligger tæt ved Aquapark.

Alle 4 steder er steder jeg spiser frokost eller aftensmad. Der findes flere gode steder i Alanya med lækker tyrkisk morgenmad, men det kræver et indlæg for sig selv.

Hvilke restauranter er dine favoritter?
Skriv et svar