må i godt det - min tyrkiske svigerfamilie, tyrkisk svigerfamilie, dansk tyrkisk forhold, nevsehir, kappadokien blog, kappadokien blogger, abusagi, abuusagi, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet, alanya blog, alanya blogger, dansk blog tyrkiet, dansk blogger Tyrkiet, tyrkisk hverdag, dansk i tyrkiet
Alle indlæg Hverdag

Må I godt det?

Det er snart 2 år siden at jeg mødte kæresten for første gang. Der skulle gå lidt måneder før at vi fandt ud af at vi ville hinanden og idag kan ingen af os forestille os en hverdag uden hinanden.

Jeg får med jævne mellemrum spørgsmålet om hvad svigerfamilien siger til at vi bor sammen, ja bare generelt sover sammen uden at være gift.

For islamisk set er det ikke velset at vi sover sammen (eller i det hele taget bor sammen) når vi ikke er gift.

Da kæresten fortalte om mig for første gang boede vi allerede sammen og det fik svigerfamilien af vide og fra dag et accepterede de det – for dem er det vigtigste bare at deres søn er glad og at vi har det godt sammen.

Jeg husker at min tidligere roommate og guidekollega fra min guidetid tilbage i 2007, fandt sig en kæreste, hvor forældrene ikke tog det lige så pænt. Nuvel de accepterede hende, men ønskede at hun skulle konvertere. Efter forældrenes mening var det heller ikke velset at det ugifte par sov sammen, så da forældrene kom på besøg første gang i Alanya, endte pigen med at dele seng med svigermor, mens den daværende kæreste sov i et andet rum.

Deres ønske er at vi bliver gift og får børn, men de er helt indforstået med at det kommer til at ske i vores tempo.

Ønsker du at læse mere om mit forhold til svigerfamilien, så læs med her.
Skriv et svar