Alle indlæg Rejsetips

Læs magasiner online – 1 måneds gratis prøvetid

Personlig er jeg selv en stor fan af at læse bøger og magasiner, når der både er tid og overskud. Tager jeg på ferie har jeg altid en del læsestof med mig, som jeg sluger råt.

Jeg har fundet en smart løsning på ferielæsning til ferien, som jeg tænker måske nogle af jer læsere kan få glæder af.

For  du har nemlig mulighed for at kunne læse diverse magasiner online gennem WYPE og det bedste er at de tilbyder 1 måneds gratis prøvetid, så er der god mulighed for læsestof på før, under og efter ferien. WYPE kan nemlig med fordel også bruges i udlandet og på din ferie til Tyrkiet. 😉

Med WYPE får du mulighed for at læse om videnskab, historie, teknik og natur, træning, kost, og udstyr, bolig, design, mode og livsstil, biler, gør-det-selv og foto. Der er magasiner til hele familien.

Du kan læse magasinerne online eller downloade dem og læse dem offline, når du har tid. Du kan dele dit WYPE abonnement med hele familien og bruge det på op til 5 enheder.

Du kan bruge WYPE på iPhone, iPad og Android smartphones og tablets. Du kan også bruge WYPE på PC eller Mac.

Her ses blot nogle af de magasiner, du/I kan få adgang til med en måneds gratis prøvetid hos WYPE:

Læs mere om WYPE og bestil din måneds gratis prøvetid

 

Skriv et svar