Alle indlæg Hverdag

I disse dage…

Nyder jeg foråret og den skønne temperatur i Alanya. Selvom vinteren har været mild og lækker er der ingen tvivl om at jeg nyder foråret mere, særligt at se de mange ting der springer ud og solen der varmer. Temperaturen er god nu, for det er perfekt vejr til at være aktiv og gå lange ture. Når temperaturen nærmer sig de 40 grader i højsæsonen, er energien knap så stor.

Elsker jeg den hverdag jeg har fået skabt her i Alanya, med en god balance mellem arbejde og fritid. Min hverdag er godt kombineret af alle de ting jeg godt kan lide.

Savner jeg familie og venner i Danmark og nogle dage kunne jeg godt savne nogle flere timer i døgnet.

Tænker jeg en del over fremtiden. Drømmene om at købe egen bolig sidder stadig fast i mine (vores) tanker, til trods for at vi er super glade for det sted vi bor. Men med tiden kunne det være rart at have sit eget.

Drømmer jeg om at rejse ud og opleve verden. At rejse er at leve og der er stadig så mange destinationer i verden jeg ønsker at besøge.

Arbejder jeg sammen med 2 veninder på et spændende projekt, som jeg glæder mig til at kunne offentliggøre på bloggen.

Overvejer jeg at rejse en tur op til svigerfamilien i Kappadokien snart. Sidste år var jeg der i slutningen af april, hvilket var et rigtig godt tidspunkt. Jeg vil gerne at tage derop 4-5 dage snart, nyde stilheden og få tanket lidt ny energi.

Længes jeg efter mere tid med kæresten. Der er ingen tvivl om at sæsonen er gået igang, hvilket gør at tiden sammen de seneste par uger har været knap. Men hvis al går vel får vi 2-3 fridage sammen i næste uge.

Ser jeg frem til at min skønne danske veninde Heidi kommer til Alanya om knap halvanden uge.