Alle indlæg Hverdag Udlandsdansker

Hvilken ugedag er det?

Siden jeg pakkede min kuffert og satte kursen mod en fremtid i Alanya, er tiden fløjet af sted. Dagene flyver afsted. I Danmark bød hverdagen på et liv med faste arbejdstider og derfor også en mere struktureret hverdag.

Siden jeg flyttede til Alanya har jeg ikke haft et fast arbejde, men arbejdet hjemmefra i det omfang jeg har haft lyst til. Jeg kan have dage hvor jeg er produktiv og arbejder koncentreret i flere timer, men jeg har også dage hvor jeg slipper arbejdet og i stedet vælger at tage ud og nyde det gode vejr eller nyde tiden sammen med venner.

Da jeg ikke på samme måde har en struktureret hverdag hernede, har jeg nogle dage svært ved at huske hvilken ugedag det er. Jeg nyder faktisk ikke at være afhængig af tiden på samme måde som i Danmark. At tage livet som det kommer og gøre det jeg har lyst til hver dag. For mig er det en frihed jeg dagligt nyder.

Udover bloggen har jeg andre online projekter kørende (og flere på vej) og mit håb er at de tilsammen vil give mig nok indtjening til at jeg kan fortsætte det liv jeg lever pt. Jeg nyder at arbejde på den måde jeg arbejder på pt, hvor jeg selv bestemmer over min arbejdsdag.

Drømmen er ikke at blive millionær, selvom et par millioner på kontoen ikke kunne skade… Nej drømmen er at tjene nok penge til at kunne give mig frihed. Frihed til at kunne nyde livet.

Skriv et svar