hjemmelavede abrikoskugler, romkugler med abrikos, sunde romkugler, sundere romkugler med abrikos, sunde hjemmelavde romkugler, abrikos romkugler, opskrifter med abrikos, abrikos opskrifter, alanya blog, alanya blogger, dansk i tyrkiet, tyrkiet blog, alanya madblogger
Alle indlæg Brød og kager Hverdag Opskrifter Vegetar opskrifter

Hjemmelavede abrikoskugler

Har du også en sød tand og savner du et lidt sundere alternativ? Så bør du prøve disse lækre hjemmelavede abrikoskugler.

Disse hjemmelavede abrikoskugler er både nemme at lave og så smager de himmelsk.

Herhjemme kan jeg godt lide at eksperimentere med sundere alternativer til konfekt, kage mm. Romkugler med dadler og marcipan lavet på dadler er bare lidt af de sundere bud, jeg gennem tiden har delt her på bloggen. Og jeg tør godt garantere at der kommer meget mere i fremtiden.

Denne opskrift på sunde konfektkugler er sund og men også en stærk vanedannende konfekt der henvender sig til både børn og voksne. Hjemmelavede abrikoskugler er den slags konfekt, som du bedre kan spise med god samvittighed. Abrikoskuglerne er nemme at lave og kan med fordel hurtigt laves når/hvis du pludselig får uventede gæster.

Opskrift på hjemmelavede abrikoskugler

(20 stk.)

100 g tørrede abrikoser
65 g dadler
45 g svesker
30 g tørrede tranebær
20 g mandler
1 vaniljestang
4 spsk. kokos

Fremgangsmåde

Start først med at udstene dadlerne og kom dem i en blender sammen med abrikos, svesker, tranebær, mandler og kornene fra vaniljestangen. Blend blandingen til en findelt masse og form den til 20 kugler. Tril kuglerne i kokos og opbevar dem i en kagedåse eller tætsluttende boks. Vil du lave dem lidt mere usunde, kan du vælge at trille kuglerne i smeltet mørk chokolade inden de trilles i kokos, det giver kuglerne et lækkert knas.

SE OGSÅ: Sunde tyrkiske romkugler med græskar

SE OGSÅ: Sunde romkugler med dadler