Alle indlæg Bloggen anbefaler Oplevelser

Ev Restaurant – et besøg værd!

Jeg har nu flere gange lagt mærke til folk der på Facebook søger efter gode spisesteder i Alanya. Der findes rigtig mange gode steder, men desværre også en del som skuffer. Jeg spiser ikke ude så ofte, men jeg har da selvfølgelig gennem årene prøvet forskellige steder og har da også fået nogle favoritter. Et af de steder som jeg er særlig glad for at tage hen og som aldrig skuffer er Ev. Jeg vil derfor gerne give stedet mine varmeste anbefalinger.

Ev restaurant alanya

Nemlig den populære Ev restaurant som ligger i centrum (ikke så langt fra Atatürk statuen). Stedet er velbesøgt af både de lokale og turister. Maden er super lækker og man får ikke serveret de der kæmpe portioner, hvor man bliver mæt inden man er kommet i gang. Restauranten har rigtig mange gengangere og det er ikke uden grund. Servicen er i top og man føler sig velkommen fra første øjeblik man træder ind på restauranten. Desuden er der hver aften live musik fra kl 19.30, som er med til at skabe en god og medrivende atmosfære.

Ev restaurant

Ev restaurant 2

Ev restaurant 3

evrestaurant

Ev restaurant personale

Ev restaurant limousine

Du kan finde Ev Restaurant her: Ataturk Street No: 8, Alanya.

Restauranten tilbyder gratis pick-up service. Ønsker du at reservere bord og evt pick-up ring da på tlf nr: +90 538 255 57 59 eller +90 545 511 10 51. Mod betaling kan I blive hentet i limousine. Du kan finde Ev restaurant på Facebook lige her.
Skriv et svar