Alle indlæg

Et nyt kapitel venter

Dette blogindlæg har lidt tid ligget på bloggen og ventet til jeg/vi var klar til at skulle dele nyheden.

Jer der har fulgt med på bloggen lige fra jeg startede, har gennem tiden også fået indblik i nogle af de større begivenheder i mit liv. Den dag jeg startede bloggen, mødte jeg den store kærlighed, med tiden flyttede vi sammen, vi har været på flere rejser sammen, i 2019 blev vi gift og holdt 2 fester i løbet af året, samme år købte vi vores lejlighed i et nybyggeri, hvor vi flyttede ind i 2020.

Drømmen om børn har længe været der for os begge, men det har været en af de drømme der har ladet vente på sig – men nu er det omsider lykkedes. Et nyt kapitel i vores liv venter – et kapitel som vi glæder os meget til!

Til sommer bliver vores lille familie udvidet med ikke bare et nyt familiemedlem, nej der kommer 2. Vi venter nemlig tvillinger – 2 piger, hvilket både er en kæmpe glæde og samtidig også lidt angstprovokerende at der kommer 2 på én gang. Men er der noget de sidste 6 år har lært os, så er det at sammen er vi stærkere og i fællesskab klarer vi det hele.

Da jeg startede året ud på bloggen, havde jeg masser overskud til at få skrevet en masse blogindlæg. Indtil da havde graviditeten været nem, det ændrede sig dog lynhurtigt og fra den ene dag til den anden var jeg pludselig lagt lagt ned flere dage med voldsom kvalme og madlede. En af de mange glæder ved at være gravid! Overskuddet har derfor ikke været helt det samme fra årets start og det overskud jeg har haft er blevet brugt på at give flere af mine andre hjemmesider en kærlig hånd – hvor jeg modsat bloggen tjener lidt. Samtidig har mine svigerforældre været her mere end 2 måneder henover vinteren. Og så er der lige pludselig en del at skulle sætte sig ind i, når familien udvides.

Jeg har endnu ikke taget stilling til hvor meget graviditet og evt. børn skal fylde på bloggen endnu. Måske vil der med tiden vil komme nogle shoppingtips til børnefamilier, lidt om livet som mor i udlandet eller forslag til børnevenlige oplevelser i Alanya og Tyrkiet. Det vil kun tiden vise.

Samtidig med at jeg deler denne gode nyhed, vil jeg også gerne komme med en lille opfordring til jer der læser med. Rigtig mange par kæmper for at blive gravide, for nogle lykkedes det hurtigere end andre og for nogle lykkedes det ganske enkelt ikke. Fra vi blev gift i 2019, har vi flere gange fået spørgsmål i stil med: Skal I ikke snart have børn?

Når folk spørger, mener de det selvfølgelig i bedste mening. Men tænk meget over hvordan I stiller den type spørgsmål til barnløse par og overvej evt. om I er tæt nok på til at kunne tillade jer at spørge om den slags. Der kan være mange grunde til folk ikke har børn; nogle ønsker ganske simpelt ikke at få børn, andre ønsker at vente og så kan der være nogle der kæmper for at realisere drømmen. For dem der kæmper med at realisere drømmen, kan sådan et spørgsmål være meget sårende.