er du muslim?
Alle indlæg Hverdag Religion

Er du muslim?

Et af spørgsmål jeg har fået flere gange over de seneste måneder, er dette: er du muslim? Mange gange efterfulgt at spørgsmålet: Er du konverteret til islam?

Spørgsmålet er kommet både på bloggen og i det daglige, oftest er det kommet i forbindelse med at folk hører at jeg har en tyrkisk kæreste eller at jeg har delt ud af den viden jeg har om islam.

Er jeg muslim, er jeg kristen eller hvilken tro har jeg? Jeg kan lige så godt være ærlig og sige, svaret finder du ikke her. 

Jeg har bevidst fra starten valgt, hvad jeg ønsker at dele på bloggen og hvad jeg mener ikke hører til her. Min politiske holdning, en stor del af mit privatliv og min religion –  mener jeg er min privatsag. Det er op til hver enkelt person, hvor meget de ønsker at dele med deres omgivelser og især online, jeg har bevidst valgt at disse områder holder jeg hemmeligt.

Jeg har siden jeg var barn, altid haft en stor interesse indenfor religion og jeg har gennem tiden både læst og modtaget en del undervisning indenfor forskellige religioner – hvilket jeg har fundet fascinerende. Jeg deler gerne af min viden og har også flere gange overvejet at få skrevet nogle indlæg om f.eks. islam – da jeg gerne vil vise et anden billede af troen end den man ofte hører/læser om i medierne og jeg mener den er relevant da jeg har bosat mig i land hvor størstedelen af befolkningen bekender sig til islam.

Min omgangskreds består af både ateister, kristne og muslimer – nogle mere troende end andre. Men jeg respekterer hver og en for det valg, de har taget i forhold til religion.

Om jeg er muslim, kristen, jøde, ateist eller noget helt fjerde, er lige meget for alle andre end mig selv. Det vigtigste er ved hvad jeg tror på og jeg ved at det er det rette valg for mig.

Som mennesker er vi dybt forskellige, men med næstekærlighed og respekt for andre kulturer og religioner, ja generelt bare respekt for andre mennesker, tror jeg på at man når langt!Skriv et svar