Alle indlæg Hverdag Oplevelser

En tur til Danmark

Jeg har længe tænkt på at rejse en tur til Danmark. Nu gør jeg så endelig alvor af det. Billetten er bestilt og om få dage sætter jeg kursen mod nord. Turen til Danmark sker af forskellige årsager, til dels for at få styr på nogle praktiske ting og til dels for at se nogle af de mennesker jeg dagligt savner. Det bliver min første rejse hjem i 7 måneder, så jeg må nok ærligt indrømme at det var ved at være på tide…. Hvilket flere af mine nærmeste også længe har påpeget.

Jeg bliver en uge og ser frem til 7 dage med hygge og godt selskab. Jeg ved endnu ikke om jeg kommer til at have så meget tid til bloggen. Men fordi jeg rejser, betyder det ikke I skal snydes. Jeg har planlagt lidt forskellige spændende indlæg til jer mens jeg er væk.

Jeg har lavet en lille liste over ting jeg glæder mig til ved min tur til Danmark

1. Hyggeligt samvær og gensyn med dejlige mennesker.

2. En tur på Karma sushi – bare tanken får mine tænder til at løbe i vand.

3. At se min venindes lille guldklump på 2 mdr for første gang.

4. At nyde en uge med minimalt arbejde.

5. En tur rundt i Københavns gader, selvom jeg er glad for Alanya er København min by. Jeg nyder at gå rundt der og elsker alle de gamle bygninger.

6. Shopping i H&M og diverse Bestseller butikker – jeg trænger i den grad til nyt tøj. Sidder allerede og kigger på alle de lækre nyheder på deres sider.

Skriv et svar