hektisk november måned, tyrkisk bryllup, ev restaurant, photoshoot i alanya, tyrkiske opskrifter, dansk i tyrkiet, alanya blogger, alanya blog, tyrkiet blog, tyrkiet blogger
Alanya Alle indlæg Hverdag

En hektisk november måned

Indtil videre har det været en hektisk november måned, men også en måned som jeg aldrig kommer til at glemme, da der er sket mange gode ting.

November plejer for os at være en måned, hvor stilheden i Alanya nydes efter en travl sæson. Der er en uge tilbage af måneden og først nu begynder vi for alvor at kunne nyde stilheden.

De der følger med på Facebook eller Instagram, har nok ikke kunnet undgå at se at vi for en uge siden fejrede kærligheden. Egentlig blev vi officielt gift i sommers, men pga. travlhed og der var nogle familiemedlemmer der ikke kunne være med, valgte vi at udskyde selve festen til senere. En beslutning jeg er glad for at vi holdte fast i, for det betød at mange flere havde tid til at komme og fejre os.

Desværre var der også en del der manglede, men de var med også i tankerne og hjertet.

Festen var en succes og gik over alt forventning, til trods for jeg var stresset lige indtil sidste minut, for hvordan det nu skulle gå. Vi havde inviteret over 150 gæster, det er første gang jeg har inviteret så mange med til fest. Festen blev selvfølgelig holdt på EV restaurant, hvor manden arbejder og hvor vi for snart 4 år siden mødte hinanden for første gang.

Festen var for os ikke kun en fejring af kærligheden, men også en fejring af alle de ting der er lykkedes i løbet af året. Dem der står os nærmest, ved både har været et år med udfordringer og glæder.

Vi valgte i sidste øjeblik også at få en fotograf på til at forevige dagen/aftenen, noget jeg bestemt ikke fortryder. Vi startede med et photoshoot ved Alanya borgen og senere nede ved Damlatas med solnedgangen i baggrunden. Jep, pladder romantisk – men skal kærligheden fejres eller ej? Derefter havde vi en fotograf på resten af aftenen på EV restaurant, som var god til at få taget billeder af de fleste gæster, samt få fanget glimt af stemningen. Indtil videre har vi kun set de billeder der blevet taget til selv festen, vi venter spændt på resten.

I dagene op til selve festen og dagene efter, nød vi gensyn med en masse venner og familie, der var rejst langvejs for at være med på dagen. Og selvom jeg på nogle tidspunkter følte mig presset over at have så mange mennesker i hjemmet og ikke have nok timer i døgnet, så nød jeg også at så mange kom for vores skyld. Heldigvis var der en del, der var her i flere dage, så vi også havde tid til at hygge og få set lidt af Alanya sammen.

Det næste stykke tid kommer til at gå med afslapning og tage på udflugter i Alanya og omegn. Jeg har nogle gamle blogindlæg jeg ønsker der bliver opdateret og så har jeg stadig en del områder, jeg ønsker at udforske nærmere.

Derudover så har jeg en lang liste med tyrkiske opskrifter, jeg skal have testet af, hvis de bliver en succes, skal de selvfølgelig nok blive delt på bloggen.