Bloggere i tyrkiet
Alle indlæg Hverdag

Bloggere i Tyrkiet

For nyligt søgte jeg på bloggens FB-side efter hjælp til at opdatere min liste over bloggere i Tyrkiet – desværre fik jeg kun et bud. Måske er der ikke så mange danske/skandinaviske bloggere hernede som jeg lige går og regner med eller også dukker de bare stille og roligt op. Jeg har nu lavet en opdateret liste med de skandinaviske bloggere jeg pt har kendskab til:

Hayatiim – er den Alanya blog jeg har fulgt længst tid. Bag bloggen er norske Sissel, tyrkisk gift og med en skøn lille søn. Sissel skriver godt, fortæller både om det at bo i Tyrkiet, hendes tanker, hun tager fat på spændende emner og så får man et fint indblik i hendes hverdag. Sissel kan som også godt lide at dele tyrkiske opskrifter, så jeg bruger med jævne mellemrum hendes opskrifter som inspiration til madlavningen.

Alanya bloggen – bag denne blog står min gode veninde Tea som til dagligt driver AlanyaDk, på bloggen deler hun ud af sine tanker og oplevelser i hverdagen. Tea skriver på en god og humoristisk måde og giver et godt indblik

CecillieiAlanya – Endnu en dansk blog fra Alanya. 18-årige Cecilie der står bag bloggen, flyttede til Alanya i juni 2016 og har nogle fine tanker for sin blog, hvor hun fortæller om hendes tanker og oplevelser i Alanya. Desværre er der ikke sket så meget på bloggen de sidste måneder – jeg tænker hun har haft nok at se til efter den danske adresse blev skiftet ud med en tyrkisk.

LouiseiTurkiet – Svensk blogger bosat i Side. Louise har efterhånden også blogget nogle år – jeg har fulgt hendes blog lidt on/off de seneste par år. Louise er en aktiv blogger, der glædeligt deler ud af hverdagen, hendes tanker og livet som husmor i Side.

Loveantalya – egentlig hører denne blog ikke med på listen over bloggere i Tyrkiet. Men da hendes blog primært har fokus på Antalya og tyrkisk mad – synes jeg hun fortjener en plads på listen. Bag denne blog er danske Camilla der skriver nogle gode detaljeret indlæg med seværdigheder og oplevelser i Antalya. Desuden bliver bloggen jævnligt opdateret med lækre tyrkiske opskrifter.

Mener du der er bloggere der mangler på min liste, så er du selvfølgelig velkommen til at skrive en kommentar til dette indlæg.

Derudover vil jeg gerne sige tusind tak til alle jer der følger bloggen, jeg er glad for så mange har lyst til at følge med.
2 thoughts on “Bloggere i Tyrkiet”

Skriv et svar