Alle indlæg Rejsetips

Bestil din sommerferie

Vinteren er godt over os og det kan følges som der er en evighed til sommerens sol og varme. I Tyrkiet kommer varmen tidligere og chancen for regn i sommerperioden er lille i forhold til i Danmark.

Blandt de store udvalg af rejser til Tyrkiets sydkyst kan du bl.a. vælge mellem små hyggelige lejlighedshoteller og lækre, luksuriøse All Inclusive hoteller med masser af faciliteter for hele familien.

Tyrkiet er et af de lande, som kan prale med hele 300 solskinsdage om året! Hvor mange solskinsdage har vi haft i Danmark i år?

Tyrkiet er det perfekte sted at tilbringe nogle ferietimer, nyde de hvide sandstrande og det dejlige badevand, de fantastiske omgivelser, historiske oplevelser og en indbydende kulturhistorie.

Her er endnu lidt gode grunde til komme en tur herned:

  • Gode shoppingmuligheder – læs mere her
  • Den lave kurs = få mere for pengene
  • Lækkert mad – Tyrkiet har et af verdens bedste køkkener
  • God mulighed for masser af aktiviteter og oplevelser – læs mere her
  • Masser af skønne områder med skøn natur og flotte udsigtspunkter

Det hele kombineret med tyrkernes gæstfrihed, gør Tyrkiet til det oplagte sted at få en magisk ferie. Behøver du flere grunde?

Jeg har fundet lidt gode tilbud frem i maj måned, men hvis du er hurtig er der flere gode tilbud hele sommeren.

En Vie Beach som er meget elsket af flere danskere, har indgået samarbejde med Sunweb, så nu kan der bestilles pakkerejser til hotellet – hvilket jeg slet ikke er i tvivl om at mange danskere er glade for:

Her er lidt af de andre gode tilbud:

Tjek mange flere tilbud på Sunwebs hjemmeside. Bestil din sommerferie allerede nu.

 

 

Skriv et svar