finde kærligheden i alanya, tyrkisk kæreste, kæreste i alanya, alle tyrkiske mænd er utro, kan man stole på tyrkiske mænd, gift med tyrkisk mand, finde kærligheden i tyrkiet, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet, udlandsdansker blog
Alanya Hverdag

At finde kærligheden i Alanya

Kan man finde ægte kærligheden i Alanya? For 4 år siden havde jeg ikke drømt at finde kærligheden i Alanya, men meget er sket på de 4 år.

Igår mindede Facebook mig om at min bedre halvdel og jeg nu har været venner på Facebook i 4 år. Et venskab som jeg ikke havde set skulle ende der, hvor vi er idag. Mange tror at jeg er flyttet hertil på grund af vores kærlighed, tværtimod, men det har været med til at jeg blev hængende.

Lad mig skrue tiden 4 år tilbage 2015. På det tidspunkt så mit liv på mange punkter anderledes ud og det var stadig starten på mit Alanya eventyr. 2015 var året hvor drømme i den grad braste og hvor nye stille og roligt skulle bygges op. Præcis hvad der skete, ønsker jeg ikke at uddybe her på bloggen.

Da vi mødtes for 4 år siden, havde jeg i den grad mistet troen på at kunne finde kærligheden. Og at finde kærligheden i Alanya, var slet ikke noget der faldt i mine tanker på det tidspunkt. Ærligt så synes jeg de tyrkere der lagde an på mig på det tidspunkt, var mega belastende. Og for mig var de alle kun ude efter en af følgende ting: sex eller penge. Og vi kan ikke komme udenom at den type fyre/mænd er der mange af i Alanya (MEN også mange der ikke er sådan), hvilket jo egentlig nok er meget normalt i turistområde.

Men jeg tror de fleste af os der har interesse i Alanya, har hørt historierne om tyrkiske fyre med flere piger, tyrkiske fyre/mænd som er gift men samtidig har en (eller) flere kærester og så er der dem der kun er ude efter penge osv. Lige præcis denne type mænd, så jeg i alle de mænd der lagde an på mig. Efter mit hoved skulle de bare holde sig langt væk.

Jeg må vist heller lige bemærke her at jeg kender flere gode tyrkiske fyre/mænd i Alanya. Jeg kender også flere udlandske kvinder der har været heldige at finde kærligheden i Tyrkiet, med gode trofaste mænd som har nogle sunde kerneværdier.

Ja, man kan finde kærligheden i Alanya

Og så tilbage til vores kærlighedshistorie, som faktisk ikke startede med flirt, men startede som et venskab og det var måske derfor jeg endte med at godkende hans FB-anmodning for 4 år siden. På det tidspunkt havde jeg netop søgt om min første opholdstilladelse i Tyrkiet, samtidig med at min tanker kørte rundt med hvad fremtiden skulle byde på. I tankerne havde jeg blandt andet frivilligt arbejde i Tyrkiet, rejse jorden rundt mm. Drømme jeg faktisk stadig går med den dag idag.

Men samtidig med at jeg havde fokus på fremtiden, gav jeg plads til nye bekendtskaber og heriblandt kom venskabet med min bedre halvdel. Et venskab der stille og roligt udviklede sig til kærlighed. Og her står vi nu 4 år efter vi første gang mødte hinanden, stadig nyforelskede, nu som mand og kone og en gang i det nye år kan vi kalde os boligejere.

Det gælder ikke om at finde en man kan leve med, men at finde en man ikke kan leve uden.

Læs også: Gode råd til dig med tyrkisk kæreste

Læs også: Kvinde – pas på dit hjerte