tekstforfatter online, bliv freelance tekstforfatter, job som tekstforfatter, arbejd online i udlandet
Alle indlæg Hverdag Udlandsdansker

Arbejd hjemmefra som tekstforfatter

Reklame

Arbejd hjemmefra som tekstforfatter – det er nemmere at komme igang end man lige regner med.

Ønsker du at arbejde hjemmefra eller med et job hvor du kan arbejde hvor som helst og når som helst det passer dig?

Efterspørgslen på online tekstforfattere er steget markant de senere år, særligt i takt med flere virksomheder satser på det online marked.

Arbejd når det passer dig

Da jeg flyttede til Tyrkiet i 2015, gik der ikke mange måneder, før jeg begyndte jeg begyndte at arbejde freelance som tekstforfatter. I starten kun for et firma, men med tiden er jeg blevet tilknyttet flere virksomheder. Jeg hjælper både private virksomheder, hvor der skrives inden for en speciel niche, men også tekstforfatter bureauer, hvor opgaverne kan være meget varierende og inden for alverdens områder. Nogle opgaver kan være mere spændende end andre. Fordelen ved at være tilknyttet en privat virksomhed, er der typisk er aftalt en fast månedlig løn eller et minimums antal arbejdsopgaver. Ved bureauerne kan det være mere svingende med arbejdsopgaver, da det afhænger af hvornår en kunde bestiller tekster.

At arbejde som freelance tekstforfatter, kræver at man nyder at arbejde selvstændigt hjemmefra. Derudover er det vigtigt at man forstår vigtigheden af at overholde deadlines. For mig er fordelen at arbejdet foregår virtuelt og jeg dermed kan arbejde, hvor end jeg befinder mig og at jeg kan skrive så mange tekster, som jeg har tid og overskud til.

Typiske krav til online tekstforfattere:

– Du kan overholde deadlines

– Du mestrer det danske sprog skriftlig

– Du har styr på den danske grammatik og komma-regler

– Du kan arbejde selvstændigt

– Du ikke er bange for at lære noget nyt

– Typisk er det også en fordel hvis man har kendskab til SEO

– Derudover er det en stor fordel at du er hurtig på tasterne.

Arbejd hjemmefra

At arbejde online som freelance tekstforfatter er både for dig, som ønsker at arbejde fuldtid, imens du rejser rundt og oplever verden og for dig som ønsker at tjene lidt ekstra ved siden af studiet eller andet arbejde. Det er op til én selv, hvor meget man ønsker at arbejde. Jo mere arbejde, jo højere indtjening.

Toptent er en af de virksomheder, hvor der ofte ligger arbejdsopgaver. Hos Toptent er det både muligt at arbejde som tekstforfatter og oversætter. Er du flydende på flere sprog, øger det derfor også din mulighed for antallet af arbejdsopgaver. Når man arbejder som freelance tekstforfatter er man sin egen chef, det er dermed også op til en selv, hvor mange timer man ønsker at arbejde ugentlig.

Kom igang med at arbejde hjemmefra lige nu – læs mere her

Læs også: Livet som udlandsdansker – når ude bliver hjemme