Alle indlæg Hverdag

Ærgerlig start på ferien

For 5 dage siden (i fredags), skrev jeg om at svigerforældrene var på vej – læs her. En dag som alle parter havde set frem til i flere måneder og det var med masser kys og kram ved gensynet.

Allerede dagen efter tog svigerfar og jeg ud på et par udflugter, så jeg kunne få vist ham lidt Alanya. Svigerfar vil gerne se så meget som muligt, mens han er her. Jeg fik da også taget en masse billeder i løbet af dagen, hvor nogle af dem er tiltænkt til indlæg her på bloggen. Men jeg har måtte udskyde disse indlæg lidt, da tankerne har været andre steder.

Svigermor havde det nemlig lidt skidt allerede fra dag et, men hun slog det hen med at hun nok bare var træt oven på køreturen på knap 6 timer, hvilket lød fornuftigt i alles ører.

Lørdag aften blev det dog værre og søndag morgen vækkede hun os, da hun gerne ville på hospitalet og samme formiddag blev hun indlagt. Hun er stadig indlagt og vi håber at få hende hjem i løbet af de næste dage. Hun er ved bedring, men er stadig ikke frisk nok til at komme hjem. Men det er dejligt at se at det går fremad hver dag.

De første dage var svære, da vi ikke rigtig kunne få lov at besøge hende pga. hun var på en isoleret stue. Tankerne hos os alle var derfor meget hos hende, men da vi nu kan besøge hende flere gange i løbet af dagen, plus svigerfar kan blive der hele dage, er der faldet ro på tankerne igen.

Det var en ærgerlig start på “ferien”, men heldigvis skal de være her længere tid, så der når at blive tid nok til at hygge sammen.

Sol.sunweb.dk - generelt banner

 

Skriv et svar