året der gik 2019, livet som udlandsdansker, dansk i tyrkiet, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger
Alanya Alle indlæg Hverdag Udlandsdansker

Året der gik 2019

2019 er ved at nå sin ende, et interessant år på mange måder. Jeg har gjort status over året der gik 2019 i dette indlæg.

Året er ved at nå sin ende og om lidt starter et nyt spændende år – nemlig år 2020.

Imens mange af jer sikkert har fokus på årets sidste måltid, fyrværkeri mm., så prøver jeg at komme mig over en dum og vedhængende influenza – som forhåbentlig er væk om 2 dage. Igen i år fejrer jeg nytår i Alanya – læs også om mine første oplevelse med nytårsaften i Alanya.

Hvert år laver jeg status over året der gik her på bloggen, i år er ingen undtagelse. Normalt plejer jeg at fremhæve op- og evt. nedture for hver måned, samt de mest populære indlæg for hver måned. I år bliver lidt anderledes. Til dels fordi jeg synes at det føles som igår at det nye år gik igang, det har været et år med fuld fart på og der er sket mange ting. Så istedet for at fremhæve for hver måned, har jeg valgt at fremhæve de ting, der har fyldt mest i 2019.

Nytåret/årsskiftet nærmer sig med hastige skridt, og mange bruger årsskiftet til at reflektere over deres seneste år, og hvad de ønsker sig i det kommende – det samme gør jeg. For mig betyder reflektionerne at jeg tænker over hvad jeg har lært af 2019, hvad jeg ønsker at tage med videre til det nye år og hvad jeg ønsker skal blive i det gamle år. Nytårsfortsætter tror jeg ikke på, ønsker man at ændre noget inderligt, behøver man ikke nytårsaften som en undskyldning.

Året der gik 2019

Kærlighed, udfordringer, oplevelser, sorg og glæder – disse 5 ord beskriver mit 2019. Hvad beskriver dit 2019?

Kærlighed – skal jeg beskrive 2019 med et ord, er det kærlighed. Året stod i kærlighedens tegn, det var året hvor vi omsider sagde ja til hinanden, der blev fejret med hele 2 fester. Men for mig har det også været et år med kærlighed fra flere sider, både eksisterende og nye venner, der har været ved vores side, både når der var op- og nedture. Tak til alle, der var med til at gøre vores år fantastisk.

Udfordringer – Det har også været et år hvor vi er stødt på den ene udfordring efter den anden. Men som man som siger “Det man ikke dør af, bliver man stærkere af”.

Oplevelser/rejser – året har budt på skønne oplevelser sammen og hver for sig. Særligt begejstret var jeg for vores tur til Istanbul, dagene i DK og gensynet med Kappadokien. Året har ikke budt på så mange rejser, som vi/jeg havde drømt om, da vi istedet satte fokus på at spare sammen til boligkøb. Men vi tager revanche i 2020.

Sorg – jo ældre man bliver, jo mere indser man at livet ikke kun er en dans på roser. Og set i skyggen af hvad nogle af mine nærmeste har været igennem, har jeg haft små udfordringer. Det har været året, hvor flere af i min nærmeste omgangskreds blev ramt enten af stress, kærestesorg eller personer de holdt af blev revet fra dem på et splitsekund. Året har mindet mig om endnu en gang at huske at leve i nuet, vi ved aldrig hvornår det er for sent.

Glæde – året har også været fyldt med en masse glæde, gensynet med venner og familie vi ikke havde set længe. I omgangskredsen er der også flere der er blevet forældre eller bedsteforældre og så er der dem der har fundet kærligheden.

Jeg ser som altid frem til et nyt spændende år og glæder mig til at se hvad det byder på for mig, familie, venner og omgangskreds. Jeg har nogle drømme og håb for det nye år – som jeg er spændt på at se om vil blive indfriet.