Hverdag Opskrifter

1 års dag

Dagen i dag er bloggens 1 års dag og meget er sket siden bloggen tog sine spæde skridt for bare et år siden. Tankerne om bloggen startede lidt tid inden. Dagen inden at jeg startede bloggen, var jeg på tur med min veninde Tea (læs hendes blog her) hvor vi blandt andet brugte tid på at drøfte min ide om at starte en blog, og hvad den kunne handle om. Næste morgen da jeg vågnede, kunne det ikke gå hurtigt nok med at få startet bloggen, hvilket startede med et besøg hos Unoeuro for at investere i bloggens domæne.

Da bloggens domæne blev købt, valgte jeg bevidst ikke at tage et domænenavn der kun omhandlede Alanya, da jeg på det tidspunkt var i tvivl om hverdagen skulle leves i Alanya eller om jeg skulle rejse et andet spændende sted hen i Tyrkiet – og hvem ved måske sker det en dag. Men indtil videre afspejler navnet godt det at være dansker i Tyrkiet og det passer fint når jeg med jævne mellemrum tager på små ture rundt i Tyrkiet.
Som tidligere nævnt er meget sket siden bloggen så dagens lys. Jeg har valgt at lave en kort opsamling på årets gang, både foran og bag bloggen:

  • Bloggen har nået mere end 850 likes på FB og har et pænt antal sidevisninger dagligt. Jeg er dybt taknemmelig for at I ønsker at følge mig og hver like på FB giver mig blot lyst til at fortsætte! Tusind tak til alle læsere/følgere!!!
  • Mere end 200 indlæg er det blevet til – dette er indlæg nr. 244.
  • Sammen med bloggen, kom også kærligheden. Samme dag som jeg startede bloggen, havde Tea nemlig arrangeret at jeg skulle mødes med en af hendes andre veninder, så jeg kunne få udvidet mit netværk. Min bedre halvdel arbejdede på den restaurant – vi blev FB-venner den dag (og det var bestemt ikke med min gode vilje). Men knap 3 uger efter fik han da alligevel lokket mig med ud at drikke kaffe på vennebasis. Og ja, den dag i dag hænger vi stadig sammen. Den veninde jeg skulle møde den aften, er også blevet en fast del af min hverdag.
  • Det er blevet til lidt flytninger i løbet af året, der blandt andet betød et midlertidigt ophold i Oba/Tosmur (læs om det her). Men jeg er nu glad for atter at være tilbage i centrum.
  • 2 ture til Danmark blev det til – primært for at ordne nogle praktiske ting, men også for at se nogle af de mennesker jeg dagligt savner.
  • 20´erne sluttede officielt for mit vedkommende, da jeg i sidste måned fyldte 30 – hvilket blev fejret med en hyggelig fødselsdag – læs om den her. Og det var slet ikke så slemt at fylde 30, når man er omgivet af så mange skønne mennesker.
  • På bloggen har I fået indblik i lidt af de udflugter,  jeg har haft i løbet af året til f.eks. Kappadokien, Antalya, Expo2016en tur i Teas bjerghus og en tur til Abusagi.  Jeg satser på i det nye år at kunne “tage” jer med på flere ture.
  • Bloggens første konkurrence blev afholdt i samarbejde med Alanya Organic House.

Tanker om fremtiden for bloggen.

  • Forsættelse af den gode stil, da jeg synes at jeg med bloggen har nået en fin balance både i mængden af indlæg og indholdet. Derudover leger jeg med tanken om lidt flere konkurrencer, gæsteblogindlæg og flere billeder fra min hverdag.
  • Har du gode ideer til fremtiden til bloggen eller kommende indlæg, tage jeg imod dem med kyshånd.

Tak for al jeres støtte det første år. 
Skriv et svar