Vinderen er fundet

I den seneste måned har bloggen på Facebook kørt en konkurrence, hvor en heldig vinder kunne vinde en smuk hjertehalskæde i 14 karat guld fra Steffany Diamond.

Jeg vil gerne først og fremmest sige tak til alle jer der har deltaget, hvor har det været skønt at se den store deltagelse. Jeg håber i fremtiden at kunne lave mange flere konkurrence.

 

Den heldige vinder:  Kirsten Cordin Andersen

 

Stort tillykke Kirsten, du kan hente præmien hos Steffany Diamond. Det er ikke muligt at ombytte præmien til kontanter. Kontakt gerne bloggen eller Steffany Diamond i forhold til udlevering af præmien.

Er du ikke den heldige vinder, så fortvivl ikke! I samarbejde med Steffany Diamond har jeg aftalt at der er en trøstepræmie til alle der har deltaget. Klik blot nedenstående banner eller dette link, så får du et gavebevis, som du kan gå ned og ombytte til en fin sølvhalskæde hos Steffany Diamond.

Steffany Diamond er Alanyas ældste guldbutik, centralt placeret i Alanya og her finder man noget for enhver smag og pengepung. Butikken startede tilbage i 1983 og har mange trofaste kunder. Steffany Diamond tilbyder gratis pickup, samt gratis rens og polering af dine smykker, så trænger dine smykker til et opløft, så kig glad forbi butikken.

Husk desuden du at hvis du ønsker at handle hos Steffany Diamond, så sig at du har hørt om butikken via Dansk i Tyrkiet og så får du automatisk 20 % rabat på dit køb.