Uundværlige pool og strandgadgets

Går turen til pool eller på stranden sjovere med nogle af disse uundværlige pool og strandgadgets:

Vandtæt Bluetooth højtaler

Denne Bluetooth 3.0 højtaler har både en ekstra god lyd og er samtidig vandtæt. Højtalerens ydre er lavet i hårdt gummi, hvilket gør den uhyre modstandsdygtig over for vand. Derfor er den perfekt at bruge på badeværelset, ved poolen eller på stranden. Find højtaleren hos Temashop.

Crime scene badehåndklæde

Her er et badehåndklæde der virkeligt adskiller sig fra andre. Police Crime Scene er et kvalitetshåndklæde i 100% bomuld. Find det hos Temashop.

Glitter badering

Super flot glitter badering. Nu kan du svømme rundt som en rigtig glitter prinsesse. Disse baderinge er fyldt med små stykker glitter plastik inden i. Find Glitter badering hos Temashop.

Sunsafe – gem værdigenstanden i solcremen

Denne plastikflaske, der ligner en helt almindelig tube solcreme, er stor nok til at holde en telefon, husnøgle, kreditkort, kontanter og hvad man ellers kunne tage med af værdigenstande. Find Sunsafe plastikflasken hos Temashop.

Pizza strandtæppe

Få ting gør folk gladere end en kæmpe stor pizza og stranden. Nu kan du opleve begge ting på én gang.
Dette kæmpe 1,5 m pizza strandhåndklæde er gaven til alle pizza elskere. Hvorfor ligge på et almindeligt kedeligt håndklæde, når man kan ligge på en stor pizza. Find Pizza strandtæppe hos Temashop.

His and hers badehåndklæde

Badehåndklædet er til hende, der egentlig bare fylder mest. En super sjov gave til manden, der er under tøflen eller blot til hende, der ikke selv ved, at hun styrer forholdet. Find det her hos Temashop.

Vooni powerbank

Skal der bruges flere timer på stranden eller ved poolen og er du bange for at løbe tør for strøm på din smartphone, så er en powerbank den oplagte gadget at tage med. Powerbank med et smart sten-design, som kan oplade smartphones, kameraer og tablets m.m. Find powerbank hos Coolstuff.

Spikeball

Skift rundboldkampen ud med Spikeball! I dette trendy og fartfyldte spil server du bolden mod et net på jorden – og forsøger at narre modspillerholdet væk! Spillet spilles af fire spillere fordelt på to hold og er nemt at lære, så det er sjovt for både store og små! Et perfekt sommerspil til stranden eller parken, men kan også spilles indendørs. Find Spikeball hos Coolstuff.

Indlægget Uundværlige pool og strandgadgets indeholder affiliatelinks