Tyrkiske kogebøger

Det siges at det tyrkiske køkken er et af verdens bedste køkkener og det er ikke uden grund. For med alverdens frisk frugt og grønt og tyrkernes evner i køkken, forstår de at lave mad som ikke bare ser godt ud, det er også yderst velsmagende.

Er du også vild med tyrkisk mad, så kan jeg anbefale disse tyrkiske kogebøger:

 

Tyrkisk-kogebog

Mit tyrkiske køkken

En overdådig introduktion til den autentiske tyrkiske madtradition. At lave lækker og smagfuld autentisk tyrkisk mad behøver ikke at være tidskrævende eller svært. “Mit tyrkiske køkken” giver dig en gennemgang af mange retter fra det tyrkiske køkken på en appetitlig og inspirerende måde. Der er retter fra dolma til turkish delight og selvfølgelig hjemmelavet kebab. Bogen indeholder alle klassikerne, som vi kender, men også mange andre opskrifter, der viser alsidigheden af det tyrkiske køkken. Der er krydrede og eksotiske ingredienser som du måske allerede kender, men sammensat på en måde, som gør det nemt og billigt at få maden til at smage autentisk tyrkisk. Bogens forfatter, Rukiye Benli har med sine tyrkiske og danske rødder formået at forene tyrkisk madkultur med skandinavisk minimalisme og æstetik. Følg med på en kulinarisk rejse gennem forfatterens barndomskøkken, hvor hun fortæller om sin families historie gennem opskrifter og billeder.

Pris: 279,95 kr – Køb den her

Tyrkisk-mad-kogebog

Damelår og andre specialiteter

Mere end 100 opskrifter fra det tyrkiske køkken suppleret med forfatterens personlige kommentarer, der giver et indblik i den tyrkiske madkultur fra råvarer til det færdige produkt.

Pris: 68,95 kr – køb den her

1045649

Den lille tyrkiske kogebog

En overskueligguide, der indeholder alt, hvad man har brug for at vide for at lave tyrkisk mad. Grundig introduktion til det tyrkiske køkken og 50 originale opskrifter til spændende retter som f.eks. hummus, grillstegt lam med auberginer og krydrede kebabs. Der er desuden et afsnit om drikkevarer, bl.a. tyrkisk kaffe og te samt anis-snaps.

Pris: 132 kr – Køb den her
Indlægget Tyrkiske kogebøger indeholder affiliatelinks

Skriv et svar