Stilhed på bloggen

En af de ting der til tider kan være svær når man vælger at flytte langt væk, er savnet til familie og venner. Men kan ikke se dem lige så ofte som man er vant til. Selvom man snakker meget sammen i telefon, via Skype, Whatsapp eller Viber er det bare ikke det samme som at sidde ansigt til ansigt. Til gengæld er fordelen at når man endelig ses har man længere tid sammen til at hygge og skabe fælles minder.

På bloggen har der været stille den seneste uges tid, hvilket skyldtes et længe ventet besøg fra Danmark. Jeg har fået lov til a lege guide for en uges tid og har i den grad nydt det. Vi har i ugens løb været rundt omkring,  set/oplevet en masse, shoppet, spist lækker mad, nydt kaffe i lange baner og grint en masse. Vejret har været perfekt alle dage. Kort sagt en rigtig skøn uge, som desværre gik alt for hurtigt. Men sådan er det jo nu engang når man er i godt selskab.

Grundet besøg fra Danmark den seneste uge, har bloggen og mit daglige arbejde ligget stille. Men jeg er nu tilbage for fuld skrue og kan garantere alle jer læsere en masse nye og spændende indlæg i det nye år.

Skriv et svar