Spørgerunde

Jeg har bestemt mig for at lave en lille spørgerunde, hvor I læsere kan få lov at få stillet lidt af jeres nysgerrighed.

I skal være velkommen til at spørge om lige hvad I vil uanset om det er rejsetips, spørgsmål til/om bloggen, livet som udlandsdansker, om Tyrkiet eller bare generelt om mig. Jeg vil senere hen lave et eller flere indlæg hvor jeg samler op på de forskellige spørgsmål. Jeg garanterer ikke at alle spørgsmål bliver besvaret, da det ikke er alt i forhold til mit privatliv jeg ønsker at dele med jer.

Du kan stille dit spørgsmål enten her på bloggen som en kommentar, sende en mail til danskityrkiet@gmail.com eller skrive dit spørgsmål i kommentar på bloggens Facebook side.
6 Comments

 1. Hej
  Min familie og jeg rejser til tyrkiet til juli og har valgt ikke at tage all inclusive. Da vi gerne vil smage de tyrkiske retter. Men også selv lave mad af friske råvarer.
  Jeg synes det er fedt der er og leder laver sider som denne.hvor man kan læse lidt om gode restuarenter, forslag til ture osv
  Men kunne godt tænke at høre lidt om priser er dernede?? Så vi nogenlunde de kan regne ud hvad vi kommer til at bruge.
  Har du forslag til hvad man skal prøve at smage og se ??

  1. Priserne hernede er billigere end i Danmark på langt de fleste ting. Et måltid koster et sted mellem 50-100 kr. Maden er ofte dyrere hvis man spiser nede ved havnen og billigere hvis man spiser lokale steder.
   Jeg kan især anbefale jer en tur forbi Mini mutfak – hvor man får god tyrkisk mad til billige penge. Restauranten ligger i bazaren. Jeg kan desuden anbefale jer at prøve at spise en rigtig tyrkisk morgenmad en af dagene, her er Zencefil et populært sted, som tilbyder gratis pickup service.
   Jeg har fundet lidt tidligere indlæg med inspiration til mad og oplevelser:
   http://danskityrkiet.dk/5-gode-oplevelser-alanya/
   http://danskityrkiet.dk/10-aar-yngre-paa-en-uge/
   http://danskityrkiet.dk/min-top-4-over-restauranter/

  1. I nærheden af Mahmutlar eller i Mahmutlar? Jeg er ikke så kendt i området. Men jeg har en veninde der bor i Mahmutlar, der helt sikkert vil kunne svare på det. Jeg skal bare lige vide lidt mere konkret om du tænker inde i byen eller udenfor (hvis udenfor – på hvilken side).

    1. Hej igen 😉 Der ligger flere supermarkeder i både Karcigak og Mahmutlar i forskellige prisklasser. Når supermarkederne er lukket (de lukker sent), så er der altid nogle kioske eller grønthandlere man kan handle hos. Skriv gerne på bloggens Facebook hvis du har flere spørgsmål, der svarer jeg som regel med indenfor en time. http://www.facebook.com/danskityrkiet

Skriv et svar