Spar penge på billetten!

Er du en af dem lige som mig, der foretrækker selv at planlægge din rejse frem for at benytte dig af rejseselskabernes færdige pakker? Så har du sikkert også prøvet at sidde og tjekke flere hjemmesider igennem for at finde det bedste tilbud!? Der kan jeg anbefale dig/jer at benytte Momondo næste gang. Momondo er en side der hjælper dig med at booke fly, hotel og bil på tværs af tusindvis forskellige flyselskaber og rejsesider. Jeg kender flere i min omgangskreds der har benyttet Momondo og sparet minimum 150 kr i for hold til hvis de have bestilt billetten direkte fra flyselskabets side. Det kan også hænde at prisen er den samme som ved de andre selskaber, men jeg har endnu ikke hørt om det var tilfældet.

1 Comment

  1. Momondo er super god og har en virkelig nem og overskuelig hjemmeside. Jeg har dog tit haft held med først at kigge der og efterfølgende kigge ind på de respektive selskaber, som Momondo har foreslået. Hvis jeg er rigtig heldig, er der yderligere et par hundrede kroner at spare 🙂

Skriv et svar