Sjove badedyr til ferien

Gør badeferien endnu sjovere med sjove badedyr, der både kan bruges på stranden og i poolen og som hele familien kan få glæde af.

 

Flamingo badering. Den oppustelige fugl er mindst lige så cool som den rigtige, men noget større, så du behageligt kan flyde rundt på den! Sommerens bedste pool-afslapning opnår du selvfølgelig med en stor oppustelig tropisk fugl! Mål (oppustet): . 110 cm i diameter, 105 cm høj. Find den her hos Coolstuff.

 

Emoji Poop Luftmadras – Med den her luftmadras flyder du skideglad rundt hele sommeren! Stor oppustelig luftmadras udformet som emoji-symbolet poop. Mål (oppustet): 165 x 150 x 15 cm. Find den her hos Coolstuff.

Pizzaslice luftmadras. Den oplagte måde for en pizzaelsker at hænge ud på i poolen er jo selvfølgelig at flyde rundt på en oppustelig pizzaslice! Og hvem elsker ikke pizza?! Mål (oppustet): 175x112x20 cm. Find den her.

Svane badering. Flyd omkring på en majestætisk svane! Den oppustelige svane har den perfekte størrelse, så du kan læne dig behageligt tilbage og nyde en dag i poolen! Mål (oppustet):104 cm i diameter, 100 cm høj. Find den her.

Unicorn badedyr. Hop op på den majestætiske enhjørning, og flyd rundt blandt regnbuer og eventyrvæsner! Dette gigantiske badedyr sørger for sommerens sejeste og mest fortryllende afslapning i poolen! Mål (oppustet): 270 x 130 x 105 cm. Find den her.

Donut badering. En stor og fedtet donut bliver nemt ret klistret, når man bader med den. Tag i stedet den her oppustelige udgave med til stranden. Mål (oppustet): 110 cm i diameter. Find den her.

Find flere sjove badedyr til børn og voksne hos Eurotoys.

Facebook Comments

Skriv et svar