SELFIES – Jussi Adler Olsen

Jeg har længe været en stor fan af forfatteren Jussi Adler Olsen og været særligt begejstret for krimiserien om Afdeling Q. Jeg blev derfor ekstra glad da jeg så at der er udkommet en ny bog i serien, nemlig SELFIES. Jeg har selvfølgelig forlængst læst de første 6 bøger om Afdeling Q, som alle er blevet slugt på ganske kort tid. Jeg glæder mig derfor til at komme igang med denne – som pt står meget højt på ønskesedlen.

Bogen SELFIES handler om:

Det er kommet ledelsen for øje, at opklaringsprocenten i Afdeling Q ligger langt under det forventede. Beviset for det modsatte ligger hos Rose, som er sunket ned i en psykotisk sump, der trækker lange tråde ind i en mørk fortid. En fortid hvor en grum forbrydelse muligvis er begået.
Samtidig findes en ældre kvinde myrdet i Kongens Have og en gal bilist har indledt en dødelig jagt på unge kvinder, mens nye forbrydelser planlægges et helt andet sted. Er det urelaterede hændelser, eller ligger der en sammenhæng begravet et sted i forbrydelserne?
Carl, Assad og Gordon står over for et puslespil af større dimensioner end nogensinde, alt imens deres kollega Rose er i store problemer. Firkløveret har mistet et blad, men betyder det også, at heldet helt har forladt dem? Vil de undgå en lukning af Afdeling Q, og vil mordene i København nogensinde stoppe?

De første seks bøger i serien, Kvinden i buret, Fasandræberne, Flaskepost fra P, Journal 64, Marco Effekten og Den grænseløse, har gjort Jussi Adler-Olsen til en af de mest læste og populære forfattere i såvel Danmark som internationalt. Indtil nu har serien solgt mere end 2,5 millioner alene i Danmark, mens Jussis bøger på verdensplan er solgt i over 14 millioner eksemplarer.

Selfies af jussi adler olsenIndlægget SELFIES af Jussi Adler Olsen indeholder affiliatelinks

Skriv et svar