Roadtrip i Tyrkiet

Weekenden er godt igang på Nordcypern, hvor der bliver suget en masse viden og taget alverdens billeder. I aften går turen tilbage til Alanya, men kun for en kort stund. Næste uge står nemlig på en roadtrip i Tyrkiet, sammen med min finske veninde Petra, Petras mor og en af Petras veninder.

Tyrkiet har så meget godt at byde på og der er så mange områder, jeg godt kunne tænke mig at udforske. Så da jeg for et par uger siden, blev spurgt om jeg ville med på en Roadtrip, var jeg hurtig til at sige ja. Eneste minus er at jeg først er tilbage i Alanya sent i nat, hvilket betyder at jeg ikke når at få mange timers søvn, før næste tur starter. Heldigvis er planerne for den første dag ikke så hård, så der kan jeg sove i bilen eller sove når vi når frem til det første hotel.

Turen starter i Alanya mandag morgen og vi satser på at være tilbage i Alanya lørdag aften eller aller senest søndag eftermiddag. Undervejs på turen har vi planlagt at besøge Kas, Izmir, Canakkale, Eskisehir, Tuz Gölü (saltsøen), Adana og Mersin. 4 overnatninger er bestilt, vi kan ikke finde ud af om vi skal have 1 eller 2 overnatninger mere og hvor de helt præcist skal være, så det tager vi som det kommer. Både Izmir og Adana har jeg tidligere besøgt, men jeg ser frem til et gensyn med byerne.

Den første dag starter vi i Kas – Kas er en ferieby ved Tyrkiets sydvestlige Middelhavskyst, ca. 5 timers kørsel fra Alanya.

Jeg vil så vidt jeg har mulighed for, alt afhængig af tid og hvor god internetforbindelsen er de forskellige steder, prøve at lave opdateringer med enten blogindlæg eller billeder fra hver dag. Husk også at følge bloggen på Instagram, hvor jeg dagligt ligger billeder op i Instastory.