Nyt design på bloggen

Så skete det omsider – nyt design på bloggen! Nogle af de faste læsere, har måske spottet at der ikke har været så meget aktivitet på bloggen de seneste par måneder. En dårlig start på det nye år med sygdom, senere hen 2 ugers ferie samt andre arbejdsopgaver har haft fjernet mit fokus fra bloggen. Samtidig med har jeg i periode også tænkt lidt mere over indholdet på bloggen og dermed fremtiden.

Jeg har længe følt at der skulle ske noget nyt på bloggen, nu bliver det en blanding af nyt design og nye tiltag på bloggen.  Med det nye design, er der sket lidt nyt på siden, hvilket var tiltrængt og jeg håber at I vil tage godt imod det. Jeg er stadig ved at finpudse de sidste detaljer – hvilket der hurtigt kan bruges flere timer på.

Alle de mange indlæg jeg har skrevet over de seneste år, ligger der stadig.
Nyt på siden er blandt andet:

  • Ikoner til sociale medier – mange følger allerede bloggen på Facebook, men det er faktisk også muligt at følge siden via Instagram, Bloglovin og Pinterest. Jeg håber indenfor de næste måneder også at kunne tilføje Youtube.
  • Instagramslider i bunden – hvor man se de seneste billeder, jeg har lagt på Instagram. Følger du Danskityrkiet aktivt på Instagram, kan du desuden følge med på min Instastory (historie på Instagram), hvor jeg deler indblik i min hverdag.
  • Tilmelding til nyhedsbrev også kaldet Postkort fra Alanya. Jeg har det seneste års tid, fået flere henvendelser i forhold til nyhedsbrev. Der er nu åbnet for tilmeldingen! Hvor ofte nyhedsbrevet vil komme, har jeg endnu ikke bestemt, det afhænger af interessen. Ønsker du at tilmelde dig bloggens nyhedsbrev, så scroll lidt længere ned på siden og indtast din email adresse.
  • Alle kommentarer til blogindlæg, kommer fremadrettet til at foregå via FB. Den løsning jeg har haft indtil videre har desværre ført for mange spam-kommentarer med sig.
  • Et nyt menufelt med de mest populære kategorier. Det er dog stadig muligt at se alle kategorier ude i højre bjælke.

  • Et nyt tiltag på bloggen er ”Smag på Tyrkiet”, som både består af eksisterende opskrifter, nye opskrifter, foreslag til spisesteder, cafeer mm., men tanken med det er ligeså meget at sætte fokus på noget af alt det mad og drikke som findes her i Tyrkiet og som vi ikke kender fra Danmark.

Jeg har lidt flere ændringer/tiltag på tegnebrættet – men som man siger “Rom blev heller ikke bygget på en dag”.

Har du lyst til at kontakte mig enten med ris/ros, ideer til nye indlæg eller spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig på danskityrkiet@gmail.com. For hurtigt svar, skriv en besked via Facebook.