Mofibo / Storytel – læsestof på ferien

Dem som har fulgt bloggen et stykke tid, har nok lagt mærke til at jeg flere gange har skrevet om min store læselyst – og gennem bloggens levetid har jeg da også anbefalet et par bøger eller mere. Og jeg kan da også se at mine læseanbefalinger er godt læse – derfor vil jeg lige dele dette tip.

Da jeg boede i Danmark lånte jeg ofte bøger på biblioteket og med jævne mellemrum skete det da også at jeg købte en bog eller to, hvis der var et godt tilbud. Efter jeg er flyttet til Tyrkiet, har jeg mange gange været heldig at venner/familie har taget læsestof med herned eller jeg har kunne låne af omgangskredsen hernede.

Men nu har jeg nogle gange hørt godt om MofiboMofibo er en e-bogstjeneste der via en app, giver adgang til flere tusinde e-bøger og lydbøger. Hvor man efter sigende kan på på opdagelse i et kæmpe udvalg af titler indenfor alle genrer.

De første 14 dage er gratis og efter det koster det 129,- om måneden OG der er ingen binding på abonnementet. Mofibo kan med fordel bruges i udlandet, så der er masser læsestof til ferien.

Rettelse: Efter et par kommentarer på bloggens FB-side, vil jeg gerne lige gøre opmærksom på Storytel også, samme har samme koncept, men skulle virke bedre både i forhold til app og udvalget af f.eks. lydbøger. Storytel kører med samme tilbud som Mofibo, hvor de første 14 dage er gratis. Så har mod på det, kan du teste begge af gratis, inden du bestemmer dig fungerer bedst for dig.

 

 

Indlægget Mofibo – læsestof på ferien indeholder affiliatelinks

Skriv et svar