Kuffertvægt – slip for overvægten

Danskerne rejser mere og mere, både på korte og længere ture. Før i tiden betød det ikke så meget om der var lidt ekstra kilo i kufferten. Men de seneste år er det blevet et område som der er kommet mere og mere fokus på, især hvis man rejser med lavprisselskaberne. Vi kender flere som har undervurderet vægten af deres kufferter, som har været nødsaget til enten at smide noget af deres indhold ud eller betale for overvægt. Det er en bitter oplevelse hvad enten man vælger at betale eller at skulle sige farvel til nogle af sine ejendele.

Vil du gerne slippe for at skulle betale overvægt, kan det betale sig at investere i kuffertvægt. Samsonite har lavet en smart digital kuffertvægt, som er nem at have med sig. Kuffertvægten har et godt greb, vægten måles ved at man sætter krogen fast ved kuffertens håndtag. Maksimal kapacitet er 40 kg, men de fleste steder må man alligevel kun have 20-23 kg med sig. Kuffertvægten har desuden indbygget lommelygte og målebånd der måler op til 80 cm.

Husk desuden at tjekke dit flyselskabs regler for bagage, dette gælder både håndbagage og bagage der tjekkes ind. Målene kan være meget forskellige fra selskab til selskab, og der er også stor forskel på hvor strikse de forskellige flyselskaber er.Indlægget Kuffertvægt indeholder affiliatelinks

Kilde: Taskeholic

Skriv et svar