Hvem holder øje med dig?

For at læse dette indlæg, sidder du enten med en smartphone, tablet eller pc. Med stor sandsynlighed har din elektroniske enhed et webcam – har du nogensinde overvejet om der kunne være en eller flere der holder øje med din færden gennem dit webcam?

Desværre hører man oftere og oftere om personer, der har fået hacket deres webcam, hvilket har ført til kedelig konsekvenser for deres liv. Hackerne kan nemlig filme dig når som helst. Men de kan også filme dit hjem og dine omgivelser. Filmene bliver typisk brugt til pengeafpresning eller til at bryde ind i dit hjem og tømme for værdigenstande.

Jeg har selv i flere år ikke tænkt over hvem der følger med, men frygten for at en hacker en dag skulle finde vej til min pc, gjorde at jeg for nogle måneder siden investerede i en webcam skjuler fra kamerasikkerhed.dk. Webcam skjuleren kom i en lille kuvert, sammen med en håndskreven besked fra ejeren, et bolsje, og en monteringsvejledning. Webcam skjuleren er lille og diskret og jeg tænker ikke over at den sidder på min Mac. Jeg er så begejstret for min webcam skjuler og kan kun råde alle mine læsere til at investere i en.

Hvis du vil beskytte dig imod at hackere kan følge med via dit webcam, er denne ultratynde webcam-skjuler den perfekte løsning. Du behøver ikke have et stykke tape sidende over dit webcam, og du kan nemt selv bestemme hvornår dit webcam er aktivt, ved at flytte slideren til siden.

Webcam-skuleren er i rustfrit stål og påsættes nemt på alle dine enheder. Den passer til bærbare computere, tablets, stationære computere (f.eks. iMac) samt smartphones.

Vil du også beskytte dig selv imod at en hacker får adgang til dit webcam og udnytter det overfor dig, så kan jeg kun anbefale dig at investere i en webcam skjuler til sølle 39,- eller køb 3 for 99,- og prisen er selvfølgelig inkl fragt.

OBS! Ved nedenstående bannerreklame står der forkert pris, prisen er 39 kr.

Indlægget Hvem holder øje med dig indeholder affiliatelinks