Husk mors dag

Bare fordi man er udlandsdansker, skal man ikke glemme at der også er nogen “derhjemme”. Især ved højtider og mærkedage kan det være svært at være længere væk, men så er det godt at man kan bestille gaver online og få dem tilsendt direkte til gavemodtageren. Mors dag nærmer sig snart, helt præcis d. 8. maj, og i den anledning har jeg fundet lidt gode gave ideer frem, som jeg ved vil skabe glæde hos de fleste kvinder jeg kender.

Deal i gave gaveinspiration alletidersgave

Få mere for pengene og giv en deal i gave.

Hvem ønsker at gå glip af et godt tilbud? Og kan vi spare lidt på gaverne bliver det da kun bedre. De fleste danskere sætter pris på et godt tilbud, det ses blandt tydeligt ved udsalg, outlets og Black Friday. Der findes efterhånden et utal af deal-sider som f.eks. Downtown, Groupon og Sweetdeal. På deal-siderne kan man finde en masse gode tilbud, blandt nogle af de mest populære er halv pris på rejser, mad og forkælelse. Ønsker du at forkæle en du kender, så overvej om en deal er sagen. Det kan måske være at du godt kunne tænke dig at overraske gavemodtageren med en omgang massage eller ansigtsbehandling. Men du synes priserne er alt for høje eller hvert fald for høje i forhold til det gavebudget du har sat dig. Her kan det kan det så godt betale sig at tjekke om der ikke er en god deal med massage. Tilmeld dig via All2day.dk. for at få del i det gode tilbud. Det koster ikke noget at tilmelde sig.

Scherning øreringe bloom gaveinspiration alletidersgave

Scherning Bloom ørestikker

Smukke ørestikker håndlavet i hvid porcelæn med en guld-blomst på.
Stikken er i sterlingsølv belagt med guld. Findes i flere flotte farver. Diameter: 10 mm. Nikkelfri. Pris 300,- køb her.

gavekurv vin

Forkæl en du har kær med en lækker gavekurv. Gavekurve kan bruges til mange forskellige anledninger og forskelligt indhold. Man kan sagtens lave en lækker gavekurv selv og ellers har Teacup nogle gode bud på gavekurve hvad enten du skal bruge den til firmagave, værtindegave eller forkælelse til venner eller familien. Hos Teacup kan du enten sammensætte en kurv selv efter eget ønsker eller købe en af de færdigpakkede kurve. Desuden kan du selv vælge om gavekurven skal sendes hjem til dig eller direkte til gavemodtageren.

fotoservice

Lav en personlig CEWE fotobog hos Bog & Ide

Bog & Idé Fotoservice tilbyder et bredt udvalg af størrelser, formater, indbindinger, papirtyper og designmuligheder. Du kan slippe din kreativitet løs, når du redigerer dine billeder, tilføjer tekst og indsætter baggrunde og clips-arts som passer til din bog.

Med 9 forskellige formater, forskellige indbindinger og 5 forskellige papirtyper kan du lave en fotobog, der passer perfekt til din anledning.  Afhængigt af formatet på din CEWE FOTOBOG, har du mulighed for at indsætte op til 154 sider.

Husk mors dag

Forkælelse. Forkælelse som oplevelse kan både være et ophold, men det kan også være et kursus i dét der fanger gavemodtagers interesse. Det kan være Meyers bageskole, kaffekursus hos en barista, sprogkursus eller en aften med vinsmagning. Oplevelser generelt bliver et større og større hit og er noget der  skaber minder.

Find flere gode bud på gaven til Mors dag her.
Indlægget Husk mors dag indeholder affiliatelinks

Kilde: Alletidersgave

Skriv et svar