Husk fars dag

Bare fordi man er udlandsdansker, skal man ikke glemme at der også er nogen “derhjemme”. Især ved højtider og mærkedage kan det være svært at være længere væk, men så er det godt at man kan bestille gaver online og få dem tilsendt direkte til gavemodtageren. Fars dag nærmer sig snart. De kære mænd kan være utroligt svære at finde på gave til. Derfor har jeg fundet lidt gode gave ideer, som inspiration;

 

Gave ide fars dag alletidersgave dansk i Tyrkiet
Forkæl en du har kær med en lækker gavekurv. Gavekurve kan bruges til mange forskellige anledninger og forskelligt indhold. Man kan sagtens lave en lækker gavekurv selv og ellers har Teacup nogle gode bud på gavekurve hvad enten du skal bruge den til firmagave, værtindegave eller forkælelse til venner eller familien. Hos Teacup kan du enten sammensætte en kurv selv efter eget ønsker eller købe en af de færdigpakkede kurve. Desuden kan du selv vælge om gavekurven skal sendes hjem til dig eller direkte til gavemodtageren.

image

Lav en personlig CEWE fotobog hos Bog & Ide

Bog & Idé Fotoservice tilbyder et bredt udvalg af størrelser, formater, indbindinger, papirtyper og designmuligheder. Du kan slippe din kreativitet løs, når du redigerer dine billeder, tilføjer tekst og indsætter baggrunde og clips-arts som passer til din bog.

Med 9 forskellige formater, forskellige indbindinger og 5 forskellige papirtyper kan du lave en fotobog, der passer perfekt til din anledning. Afhængigt af formatet på din CEWE FOTOBOG, har du mulighed for at indsætte op til 154 sider.

image

Gaven er den ideelle gave til ham der har alt, drengerøven der ville elske en god hotdogkonkurrence og ham der har svært ved at gå forbi pølsevognen når grillpølserne er klar. Giv denne oplevelse som sjov pølse-prank til den altid hotdogspisende far. Så er der vist kun tilbage og spørge: ’Skal det være med hele pivtøjet?’ “Gå amok i en pølsevogn” købes som et gavekort og gavekortet kan bruges i 36 forskellige pølsevogne i Danmark. Det gælder i 1 time, for 2 personer. I 1 time kan 2 personer spise alle slags pølser og hotdogs. Køb her.

morgenkåbe alletiders gave

En morgenkåbe forbindes med weekendhygge og for mange også en luksusting, som de færreste går ud og køber til sig selv. Derfor er det en oplagt gaveidé og en oplagt ting at skrive på ønskesedlen, hvis man kunne se sig selv i morgenkåbe efter bad eller ved morgenbordet i weekenderne. En morgenkåbe er sådan en praktisk og lækker gaveidé, som ikke kræver at du kender gavemodtager meget intimt og samtidig er et sikkert hit. Alle elsker luksus og noget der kan forbindelse med velvære – og det gør en morgenkåbe. Se flere bud her.

Find flere gode gaveideer på Alletidersgave.dk

Indlægget Husk fars dag indeholder affiliatelinks

Skriv et svar