En måned med op- og nedture

Jeg kan ikke forstå hvor den seneste måned er blevet af. I dag skriver vi maj, og jeg forstår stadig ikke hvor april blev af. April har været fyldt med på op- og nedture, heldigvis har der været flest opture.Det har været en måned med hygge med både nye og gamle venner, fokus på arbejde og de daglige pligter og nå ja så lige en dejlig tur til Danmark. Men det har også været en måned hvor jeg har sat mig selv i fokus og lyttet lidt mere til mine egne behov og tænkt en del over både nutiden og fremtiden. Det har været en måned hvor der har været forskellige større ting der skulle tages stilling til.

Jeg nyder den dagligdag jeg har nu og det liv jeg har fået skabt mig, hvilket jeg på ingen måde ønsker at skifte. Jeg nyder den omgangskreds jeg har, som er stor støtte i det daglige og som jeg ved er der for mig og omvendt. For bare et år siden havde jeg en ide om, at mit liv skulle se helt anderledes ud end det gør nu. Men livet er noget sjovt noget, det går ikke som man lige regner med, hvor er jeg glad for det, for jeg er glad for den måde som det har udviklet sig. Jeg nyder det og ser lyst på fremtiden.

Her er lidt billeder taget på en af mine gåture fra den seneste uge;

2016-04-29 17.09.30

2016-04-29 17.11.52

2016-04-29 17.13.36

2016-04-29 17.13.22
 

 

 

Skriv et svar