Danskeraften EV restaurant

Er du i Alanya d. 14/7-2016? Og har du endnu ikke lavet nogle planer den aften? Så sæt kryds i kalenderen, for den aften holder den populære EV restaurant i centrum nemlig danskeraften i god stil!! Der er lagt op til en hyggelig aften med god mad, live musik og en god atmosfære!

Denne aften serveres der nemlig både dansk mad og der er ægte dansk live musik.

EV restaurant som er en af mine favorit restauranter i Alanya, har normalt et super lækkert menukort og hyggelig atmosfære. Men denne aften bliver der gjort noget mere ud af det, hvor der serveres en special designet danskermenu, bestående af wienerschnitzel med hvad der til hører. Prisen for menuen er kun 40 tl. Prisen inkluderer ikke drikkevarer.

Dansk når det er bedst

 

Efter danskermiddagen fortsættes festen på Harrys Pub, hvor Danmarks bedste Gasolin-kopiband Fifi Dong spiller koncert fra kl 22.00. Der er gratis entre på Harrys pub. I Fifi Dongs pause spiller det populære tyrkiske band Shamans, hvorefter Fifi Dong igen går på scenen.

Læs også EV Restaurant – et besøg værd!

Gå ikke glip af denne hyggelige aften på EV restaurant og Harrys Pub, hvor der er lagt op til en brag af en fest!

Du finder EV Restaurant lige her: Ataturk Street No: 8, Alanya.

Restauranten tilbyder som gratis pick-up service. Ønsker du at reservere bord og evt pick-up ring da på tlf nr: +90 545 511 10 51 eller 05434612745 (Skandinavisk talende).

Find desuden EV restaurant på Facebook lige her.
Dette indlæg er lavet i samarbejde med EV restaurant

Skriv et svar