Dansk tv i udlandet? Prøv gratis 3 dage

Når man bor hernede eller befinder sig hernede lidt længere tid af gangen, kan der godt være nogle forskellige ting man savner heriblandt dansk tv.

I starten var dansk tv ikke en stor mangel for mig, dels fordi jeg ikke savnede det eller fordi at jeg på nogle af de forskellige tv kanalers hjemmeside udvalgte de programmer jeg gerne ville se. Og når kæresten er hjemme prøver vi så vidt muligt at se tyrkisk tv, da det er god træning for mig der ønsker at blive bedre til sproget.

Men med en vinter der har været lang og kold og hvor regnen flere dage har silet ned, samt med en kæreste der den seneste tid har arbejdet i døgndrift, må jeg indrømme at det egentlig er meget rart at kunne tænde for noget dansk tv og følge med i hvad der rører sig hjemme i Danmark eller bare kunne slappe af til noget tv hvor jeg ikke skal være så fuldt fokuseret på om jeg nu forstår alt hvad der bliver sagt.

Skærmbillede 2016-12-18 kl. 09.21.13

Når jeg ser dansk tv, benytter jeg mig af TVBoxx.com, som tilbyder et stort udvalg af kanaler, heriblandt over 30 danske kanaler og her er lidt for enhver smag, hvad enten man er til underholdning, dokumentarer eller sport. Med TVBoxx kan man se tv enten via TV, smartphone, tablet eller pc og det bedste er at du kan live-streame tv uanset hvor du befinder dig.

Skærmbillede 2017-03-12 kl. 13.05.10

TVBoxx´s løsning er webbaseret så man som bruger får direkte tilslutning til TV’et med fjernbetjeningen, intuitiv TV GUIDE, og CatchUP på udvalgte kanaler, dvs. at TVBoxx optager alle programmer og gemmer dem i 14 dage, så man kan se dem hvornår som helst – det er da smart!

Kunne du også godt tænke dig at prøve 3 dages gratis tv, så kan du benytte dig af rabatkoden danskityrkiet – du forpligter dig ikke til noget abonnement, det er helt op til dig om du efter de 3 dage dage ønsker at forsætte hos TVBoxx.

OBS! Nu har jeg skrevet gratis dansk tv i 3 dage, men dette tilbud gælder faktisk ikke kun danskerne, for TVBoxx tilbyder nemlig LIVE-TV streaming med over 340 kanaler, heriblandt danske, norske, svenske og flere internationale kanaler.

16427355_1898173403737106_8907650263248593561_n

 

 

Facebook Comments

Skriv et svar