Bloggere i Alanya

Først og fremmest vil jeg gerne sig tusind tak, for den store interesse I viser for min blog. Jeg startede bloggen i december 2015 og havde ikke i min vildeste fantasi drømt om at jeg allerede nu ville have så mange følgere. Da jeg kan se at der er stor interesse for min blog om livet her i Alanya, kunne det måske være I også har lyst til at læse lidt andre Alanya blogs.

Jeg har fundet lidt forskellige Alanya blogs frem til jer. Alle kendetegnet ved at det er skandinaviske bloggere der står bag og de har en fast hverdag her i Alanya.

Bloggere i Alanya

DanskiTyrkiet – første blog er selvfølglig min egen blog, som du lige nu læser på. På siden deler jeg tanker, opskrifter, tips og rejseråd, samt deler glimt fra min hverdag og rejser.

Rejsebloggen – TeaTougaard.dk– bag denne blog står danske Tea som til dagligt driver AlanyaDk, på bloggen deler hun ud af sine tanker, rejser og oplevelser i hverdagen. Tea skriver på en god og humoristisk måde.

Hayatiim – er den Alanya blog jeg har fulgt længst tid. Bag bloggen er norske Sissel, tyrkisk gift og har 2 skønne sønner. Sissel skriver godt, tager fat på spændende emner og tager gode billeder.

JosefinGüven – svenske Josefin Güven er tyrkisk gift  og mor til Efe 5 år og Elif 3 år. Bor i Alanya. Driver sammen med manden en turistbåd (Kismetim 2) i Alanya havn. Bloggen har fokus på hverdagen i Alanya.

EmmelisiAlanya – Endnu en svensker der er gift med en tyrker og som har et barn fra 2018. Bloggen har fokus på hverdagen i Alanya og deler fine billeder derfra.

ChristinaBilgin – Norske Christina er også tyrkisk gift med børn og blogger om livet i Tyrkiet, livet som mor, motion og hverdagslivet.

 

Skriv gerne hvis du kender flere Alanya bloggere, så opdaterer jeg gerne listen 🙂
1 Comment

Skriv et svar