Bloggere i Alanya

Først og fremmest vil jeg gerne sig tusind tak for den store interesse I viser for min blog. Jeg startede bloggen i december og havde ikke i min vildeste fantasi drømt om at jeg allerede nu ville have så mange følgere. Da jeg kan se at der er stor interesse for min blog om livet her i Alanya, kunne det måske være I også har lyst til at læse lidt andre Alanya blogs. Jeg har fundet lidt forskellige Alanya blogs frem til jer. Alle kendetegnet ved at det er skandinaviske bloggere der står bag og de har en fast hverdag her i Alanya.

Hayatiim – er den Alanya blog jeg har fulgt længst tid. Bag bloggen er norske Sissel, tyrkisk gift og med en skøn lille søn. Sissel skriver godt, tager fat på spændende emner og tager gode billeder.

Opplev Alanya – igen en norsk blogger og iværksætter der bor i Alanya med sin mand og 3 børn. Jeg er især vild med hendes smukke billeder.

Alanya bloggen – bag denne blog står Tea som til dagligt driver AlanyaDk, på bloggen deler hun ud af sine tanker og oplevelser i hverdagen. Tea skriver på en god og humoristisk måde.

Skriv gerne hvis du kender flere Alanya bloggere, så opdaterer jeg gerne listen 🙂
Facebook Comments

1 Comment

Skriv et svar