Black Friday tilbud på rejser

Black Friday tilbud på rejser

Black Friday tilbud på rejser? Vil du spare penge på den kommende rejse?

Idag  er det Black Friday og bor man i Danmark, kan man ikke undgå at der er alverdens tilbud i størstedelen af landets butikker. Bor man i Tyrkiet så er Black Friday stadig noget der er på et begyndende stadie og om det kommer til at blive lige så stort et hit her må tiden vise.

Jeg har selv arbejdet i butik som daglig leder i flere år og jeg husker tydeligt det år hvor Black Friday bragede igennem i DK. Butikken lå i shoppingcenter og allerede året inden hvor kun 4-5 af centrets butikker havde Black Friday tilbud, kan jeg huske at det gav et boom i centret, som flere butikker nød godt af. Året efter (da Black Friday for alvor slog igennem), fulgte alle butikker i centret med og det bliver en dag jeg sent glemmer, for aldrig har jeg set så mange mennesker på en gang i det center.

Det er nogle år siden at jeg stoppede med arbejde i DK og flyttede til Tyrkiet og idag er Black Friday en af de dage, hvor jeg sidder og prøver at få klaret nogle af årets julegaver mm., som jo heldigvis kan klares online og så blive sendt direkte til gavemodtageren.

Havde jeg været i Danmark er jeg heller ikke sikker på at jeg var taget ud på fysisk shopping på Black Friday, særligt ikke når så mange gode kup kan gøres online.

Vil du også gerne dig et godt kup på årets julegaver Black Friday, så kan du finde lidt forskellige gode tilbud her.

Men det er ikke kun fysiske ting der er at spare penge på, der er i år også flere rejseselskaber der tilbyder gode Black Friday tilbud på rejser, heriblandt Sunweb.

De seneste år har danskerne også taget Black Friday til sig – ikke mindst, når det gælder Black Friday rejser. Hos Sunweb har de et stort udvalg af Black Friday skiferier og Black Friday solrejser – men du skal være hurtig, hvis du vil have del i de gode tilbud.

Uanset om du søger en billig skiferie på Black Friday, eller du foretrækker sol og varme på din næste ferie, så kan det godt betale sig at holde godt øje med Sunwebs Black Friday tilbud lige her.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er fredag efter Thanksgiving (Thanksgiving er den fjerde torsdag i november), ofte betragtes dagen som begyndelsen på julehandlen.

Oprindelig stammer Black Friday fra USA, hvor julehandlen traditionelt skydes i gang med parade, julemand og lignende fredagen efter Thanksgiving (fjerde torsdag i november). Traditionen blev cementeret i 1960’erne, hvor stadig flere butikker begyndte at holde længe åbent og lokke med stærkt nedsatte varer. I løbet af 1980’erne blev den så rodfæstet, at mange nu opfatter dagen som en uofficiel helligdag, hvor man hygger med familie, venner og shopping.

Fordele ved at shoppe online på en stor handelsdag

Om du kaster dig ud i tilbuddene på Black Friday/Cyber Monday, så husk at gøre det online! Det er meget nemmere og overskueligt at gøre det fra sofaen end i butikkerne, af følgende årsager:

  • Du undgår turen til og fra butikken (tid, parkering eller bilet til offentlig transport)
  • Du kan roligt sammenligne både priser, varer og modeller, hos alle forhandlere, inden du vælger hvilket tilbud du ønsker at benytte
  • Varen leveres hjem til dig (eller til et sted nær dig). Dette er selvfølgelig kun en fordel ved køb af større varer.
  • Ingen impulskøb ved kassen.
  • Ingen sælger forsøger at sælge dig tillægsydelser eller andre varer

Du sparer altså både tid og penge ved at vælge at handle online.

SE OGSÅ: Oplevelser i Side – det skal du opleve

SE OGSÅ: Oplevelser i Manavgat

SE OGSÅ: Luksus hamam i Alanya

Kilde: Alletiders Gaveerror: Content is protected !!