Bag om bloggen

Hvem står bag dansk i Tyrkiet?

Mit navn er Sanne, jeg er 32 år og har været bosat i Alanya siden aug 2015. Her bor jeg sammen med min kæreste Baysal, som jeg sjovt nok lærte at kende samme dag, som jeg startede denne blog.

Jeg startede denne blog i dec. 2015, da jeg havde behov for at få mit eget frirum, hvor jeg kan skrive om de tanker jeg bærer rundt på. Siden er er sidenhen også blevet et sted hvor jeg giver tips og rejseråd, samt deler glimt fra min hverdag og rejser.

Jeg rejste til Tyrkiet for første gang i 2006 og var solgt ved første øjekast, faktisk så solgt at jeg endte med at rejse til Alanya 3 gange på få måneder og året efter arbejdede jeg en sæson som rejseleder i Alanya.

Jeg er uddannet rejseleder, salgsassistent og har i flere år arbejdet som daglig leder i en detailbutik i DK. I dag arbejder jeg primært online som freelance tekstforfatter, designer hjemmesider mm.

Alanya har i mange år føltes som mit andet hjem, hvilket også er en af grundene til at jeg er havnet her. Jeg har en stor interesse i Tyrkiets historie og kultur og så elsker jeg at eksperimentere med tyrkiske opskrifter.

Udover denne side er jeg ejer/medejer af flere forskellige hjemmesider, heriblandt www.Kappadokien.dk

 

Gennemsigtighed på bloggen

Der følger lidt udgifter med at drive bloggen og derfor vil jeg heller ikke benægte at jeg tjener lidt på bloggen. Jeg tjener penge på bloggen via reklamer, affiliate links, linkbuilding og sponsoreret indlæg, dog er det vigtig for mig at jeg kan stå inde for indeholdet og det passer til bloggens læsergruppe. Størstedelen af indtjeningen kommer via reklamer og affiliatelinks.

Affiliatelinks også kaldet reklamelinks, har ingen praktisk betydning for dig som læser. Klikker du på linket og køber noget, får jeg en lille procentdel af salget. Prisen for dig som er den samme om du bruger mit reklamelink eller om du går direkte ind på virksomhedens hjemmeside. Reklamelinks ser jeg som en måde, hvorpå du som læser kan vælge at støtte mig og bloggen.

Som tidligere nævnt, takker jeg gerne ja tak til et godt samarbejde, hvor produktet, oplevelsen eller aftalen passer til bloggen og det er noget jeg følger at jeg kan stå inde for. Alle henvendelser skal ske på mail danskityrkiet@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!