Bag om bloggen og mine julefavoritter

mine julefavoritter, top 5 julekalender 2018, julekalender til kat, katte julekalender, julekalender med kaffe, økologisk julekalender, kaffe julekalender, te julekalender 2018, julekalender med te, pukka julekalender, julekalender med vingummi, gourmet julekalender, wally & whiz julekalender, julekalender med karameller, karamelleriet julekalender 2018, johan bülow julekalender 2018, alletiders gave, dansk i tyrkiet, julekalender 2018, voksen julekalender 2018,  dansk i tyrkiet, jul i tyrkiet, juleaften i tyrkiet, julepynt i tyrkiet, julekalender i tyrkiet, julemarked i tyrkiet, julemarked i alanya, alanya blog, alanya blogger, rejseblog, rejseblogger, hverdagen i tyrkiet, livet i tyrkiet, dansker i tyrkiet

Får du julekalender eller giver du julekalender til nogen du kender? Så bør du læse med her, hvor jeg deler mine julefavoritter blandt årets julekalendere.

Noget af det jeg bruger rigtig meget tid på bag bloggen pt., er at få opdateret en af de hjemmesider jeg driver sammen med en af mine bedste veninder, nemlig hjemmesiden www.alletidersgave.dk, som vi har drevet i snart 4 år. Hjemmesiden har til fokus at hjælpe folk med at finde det rette gave uanset modtager og særligt her i vinterperioden op til jul, oplever vi at der er mere run på hjemmesiden. Særligt har der været et stort salg af julekalendere de seneste år.

Jeg husker selv da jeg var barn, hvordan jeg hver dag i december talte ned til juleaften med min mælke chokolade julekalender fra supermarkedet og mange gange havde jeg også de gratis julekalendere man kunne få på tankstationerne.

I dag findes der alverdens udgaver af julekalender, hvad enten mad er til julekalender med legetøj, julekalender med luksus chokolade, julekalender med legetøj, julekalender med karameller osv. Mulighederne er uendelige og derfor bruges der også meget tid fra vores side på at danne overblik over de mange julekalendere, så det kan blive nemmere for dig som køber at vurdere ud fra det samlede udvalg.

Jeg bor i Tyrkiet og her kan man ikke få julekalendere, er man heldig kan man finde lidt julepynt i enkelte butikker og hvert år har vi da også et årligt julemarked i Alanya. Men det jul der bliver fejret er primært pga. turisterne, da 90 % af tyrkerne bekender sig til islam.

Jeg forventer ikke at få nogle julekalendere i år, men alligevel har jeg samlet mine 5 yndlings julekalendere her:

Johan Bülow julekalender

Jeg elsker Johan Bülows produkter og derfor også stærkt begejstret for denne julekalender. Nyd 24 dage med den fineste lakrids og chokolade, alt sammen pakket ind i en smuk, bæredygtig julekalender. Du kommer til at opleve fantastiske chokolade-, kaffe- og frugtsmage, perfekt blandet med gourmetlakrids. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. En julekalender er ikke kun forbeholdt børn – voksne skal også forkæles med lækre smagsoplevelser. Du kan finde julekalenderen hos Wistore.

Karamelleriet julekalender 2018

Denne julekalender er både pæn at have stående fremme og så er jeg vild med indholdet. Gå på opdagelse i en verden af karameller, når du hver dag fra d. 1. til d. 24. december bag hver låge får en lille bid af Karamelleriets store produktsortiment. Julekalenderen er enkelt og stilfuldt designet med det klassiske juletræ som inspirationskilde. Find den hos Noru.

Wally & Whiz julekalender

Endnu en julekalender til den søde tand, nemlig årets gourmet vingummi julekalender fra Wally & Whiz. Indeholder 24 låger med 2 x 12 forskellige smage, med 5-7 stk. vingummi á 11 g. Blandt smagsvarianterne er der blandt andet; æble med kanel, grape med vanilje, solbær med saltlakrids, hyldeblomst med ingefær, lakrids med blåbær mm. Find den hos Wistore.

Pukka te julekalender

Jeg elsker te og særligt i den kolde tid indtages der dagligt flere kopper te. Pukka te julekalender med 24 Pukka tebreve i smukt design. Forkæl dig selv og dine te-elskende kære med en ny spændende smag hver dag indtil jul. Find julekalenderen hos Økologisk supermarked.

Julekalender med økologisk kaffe

Lige så stor en fan jeg er af te, er jeg af kaffe, særligt god kaffe. Julekalenderen består af 24 kaffebryggere + 1 nytårs special edition. I denne julekalender følges en meget travl julemand igennem en hektisk julemåned. Hver dag, frem til jul, er der en ny historie om de udfordringer og beslutninger, som julemanden møder. Julekalenderen introducerer dig til 5 forskellige single estate special kaffer, som består af 2 økologiske fairtrade kaffer fra Honduras og Guatemala, samt 3 fantastiske special kaffer fra Columbia, Costa Rica og Brasilien. Find julekalenderen hos Økologisk Supermarked.

 

Julekalender til katten

Jer der har fulgt bloggen længere tid, ved at jeg i hjemmet har Nala, min skønne kat på knap 2 år. Jeg er ret sikker på at hvis der på noget tidspunkt kom en julekalender ind i hjemmet, så ville denne fange hendes interesse, alt i pap der kan leges med er godt. Så skulle der en julekalender ind i hjemmet til mig, så skulle der helt sikkert også være en til hende.

Trixie julekalender til katte

Kattekalenderen fra Trixie har fireogtyve luger fyldt med godbidder med ni forskellige slags lækre snacks til katten. Godbidderne smager blandt andet af fisk og kylling, har højt kødindhold og indeholder ikke tilsat sukker – ganske enkelt de purrfekte snacks! Find julekalenderen hos Coolstuff.

Se flere julekalendere på www.alletidersgave.dk. Vi sætter selvfølgelig rigtig stor pris på, hvis du skulle have lyst til at følge Alletiders Gave på Facebook.

Indlægget Bag om bloggen og mine julefavoritter indeholder affiliatelinks