Anbefal et spejlreflekskamera

Jeg har længe ønsket mig et  spejlreflekskamera og jeg ærgrer mig gang på gang over jeg ikke har et, især da jeg senest var på tur til Kappadokien.

Størstedelen af de billeder der er på bloggen er taget med min iPhone, som i bund og grund har en rigtig fin kvalitet. Men det er ikke nok. Jeg vil gerne have mine billeder i en højere og skarpere kvalitet. De billeder der er ellers er på bloggen, finder som regel på Pixabay eller Pexels.

Jagten er derfor stille og roligt gået ind på et spejlreflekskamera. MEN markedet er stort og mulighederne er mange, så derfor har jeg brug for jer læseres hjælp. Anbefal et spejlreflekskamera. Hvilket kamera har du/I og hvad skal jeg være særlig opmærksom på ved køb af spejlreflekskamera?

Jeg håber I vil tage jer tiden til at hjælpe mig. 

På forhånd tak!!!


Indlægget Anbefal et spejlreflekskamera indeholder affiliatelinks

1 Comment

 1. Haha… Så sjovt. IGEN står vi med det samme “problem”.
  Jeg tager pt også kun billeder på mobil, det er nemt, godt og finten der mangler dybde ved billeder tæt på og langt væk.
  Jeg har undersøgt lidt og mit valg står på enten et Canon 600E eller et lille fint Canon 100D (verdens mindste spejlreflekskamera).
  Mobil er bare så nemt og bekvemt og lige ved hånden. Hvad nu hvis ikke man bruger det nok? Har du den bekymring?
  Nå det koster en del – især med div. objektiver, så der er lidt tid til at tænke over det, mens jeg sparer op
  Spændende hvad du finder ud af
  Camilla – http://www.loveantalya.com

Skriv et svar