Alletiders Dag – online iværksætteri

Tilbage i marts skrev jeg indlægget “Tea – du burde skamme dig“, hvor jeg afslørede at vi var igang med at arbejde på en ny side sammen. Faktisk er vi 3 personer inde over det, den sidste er bare ikke lige så offentlig. Jeg fik dog ikke lavet nogen større afsløring, af hvad det var vi arbejdede på, så det må jeg hellere gøre nu.

Siden hedder Alletiders Dag og fokus er hvordan man skaber årets bedste fødselsdag for sit barn. På siden er der både inspiration til tema-fester, opskrifter, dekoration, sange, lege osv. Vi tilbyder gratis downloads med f.eks. masker, bordkort, indbydelser, flagranke mm.

Følg Alletiders Dag på Facebook lige her.

Vi er kommet godt fra start, vi har pt fået lavet mere end 200 indlæg og har allerede dagligt mange besøgende, men vi stopper ikke der. Vi vil gerne have det bliver den bedste fødselsdagsside og pt er der også lidt temaer der ikke er skrevet så meget om.

Men du som læser kan DU faktisk være med til at sætte dit præg på siden:

Vi ønsker nemlig på Alletiders Dag at have det største udvalg af gode opskrifter til børnefødselsdagen, og til det har vi brug for din hjælp.

Så har du en god opskrift på enten mad, snacks eller kage som er oplagt til børnefødselsdagen? Så leder vi efter nye og spændende opskrifter som vil blive delt på www.alletidersdag.dk.

Send din opskrift (gerne med billeder) via privatbesked Facebook eller på mail info@alletidersdag.dk.
Alle opskrifter vil selvfølgelig blive citeret med navn og evt link til vedkommendes egen blog eller hjemmeside. 

 

1 Comment

Skriv et svar